Digitalt

Välj Norrlands starkaste digitala annonsmiljö

Via våra webb-tv-kanaler och sex nyhetssajter kan du nå ut med dina budskap i redaktionella, trovärdiga miljöer dit besökare ofta återkommer flera gånger om dagen. Med upp till 9 200 000 bannervisningar varje vecka får du många möjligheter att synas och skapa kraftfull interaktion. Du når delvis andra demografiska och geografiska målgrupper än i papperstidningen och har stor möjlighet att mäta vilken uppmärksamhet och effekt din annons skapar. Som för Norrgruppen i stort gäller våra paketpriser när du annonserar på minst två orter samtidigt. Sätt ihop ditt eget annons-kit eller välj något av våra mycket prisvärda paket för desktop och mobil.

Nyhet

Du får alltid ytterligare 20 % rabatt på våra redan pressade priser när du köper annonsplats i hela Norrgruppen. Kontakta oss eller din lokala mediasäljare för att boka.

Följande tidningar finns med i vårat utbud:

LULEÅ: nsd.se

LULEÅ: kuriren.nu

PITEÅ: pt.se

SKELLEFTEÅ: norran.se

UMEÅ: vk.se

UMEÅ: folkbladet.nu

Våra TS Media certifikat

Se certifikat

Kontakta oss

Nå ut till hela Norrland med effektiva och prisvärda annonspaket som träffar rätt. Hör av dig så berättar vi mer.

Webb-TV

Bredda din mediemix med webb-tv annonsering och stärk ditt varumärke. Webb-tv är det media som ger dig exklusiv tid med tittaren. Undersökningar visar att en kombination av medier leder till en ökad ”kom ihåg” effekt av reklamen, ökad förståelse av budskapet i reklamen, samt en ökad varumärkeskännedom, som i slutändan leder till en ökad försäljning. Genom att attrahera flera sinnen med både ljud och bild bygger du känslan kring ditt företag. Denna röda tråd i din annonsering gör att kunderna besöker dig, även de dagar du inte syns med något reklambudskap.

Som kund kan du köpa reklamfilm som föregår de rörliga nyhetsinslagen på de lokala sajterna; vk.se, folkbladet.nu, norran.se, pitea-tidningen.se, kuriren.nu, nsd.se.

Se exempel här www.vk.se/tv

10 sekunders klipp – 60 öre/visning
15 sekunders klipp – 70 öre/visning
20 sekunders klipp – 80 öre/visning

 

Format och pris

 

 

Leverans av digitalt material

Annonsmaterial för Norrgruppens sajter skickas till webannons@vkmedia.se senast kl 12.00 två arbetsdagar före kampanjstart. Märk materialet med införandedatum samt kundnamn.

Maxvikter webb

1000×120 px 80 kB
1000×240 px 100 kB
250×360 px 50 kB

Maxvikter mobilt

320×160 px 50 kB
320×320 px 50 kB

Html5

Idag gäller Html5 i första hand eftersom våra besökare till stor del surfar via surfplatta och smartphone.
Hör av er till oss för information gällande produktion och material gällande html5.

Flash

Filer som är producerade i Flash skall också medföljas av en gif eller jpg med samma maxvikt. Dessa bilder visas för de besökare vars webbläsare inte stödjer flash. Ifall ljud ska användas ska det vara avslaget från början och ha en startknapp. För att annonssystemen ska kunna registrera antal klick tillsammans med annan statistik måste filen använda sig av en sk Clicktag. Om länk till annonsör bakas in i Flashfilen kommer alltså inga klick att registreras i annonssystemet. I stället för att lägga in URL-adressen i Flashfilen läggs en variabel in för de objekt som ska vara klickbara. Clicktagen läggs in i en knapp och skrivs enligt bild nedan. Har man flera olika knappar i annonsen döps nästa till clickTAG2 etc.

Support

Tekniska frågor besvaras av Göran Edeholt 090-17 61 63, goran.edeholt@vkmedia.se eller Erik Wännman 090-17 61 95, erik.wannman@vkmedia.se.

Produktionskostnad

Produktionskostnad samt kompletteringar av felaktigt inskickat material debiteras med 795:- per påbörjad timme.