Liveshopping det nya sättet att sälja

Med en app kan vem som helst skapa en liveshopping för andra internetanvändare. Med träning, noggrannhet och bra reklam online kan man nå en stor kundkrets.

Lina och kompisarna Tilde och Ann gick tillsamman på en skräddarlinje i stan. De var bara några månader från att ta studenten och hade blivit riktigt duktiga på att skapa nya designer. Det var en dag när Tilde kom in i deras gemensamma lilla ateljé och berättade om liveshopping som deras liv skulle komma att förändras.

Tilde hade förklarat att det fanns en app man kunde använda för att erbjuda kunderna att handla online. Det här var det perfekta sättet för dem att få ut sina eget märke på marknaden. Vem visste hur stort det kunde bli? Internet hade en räckvidd som till och med skulle kunna ge dem kunder i hela Norden.

Liveshopping planeras

Kvinnorna visste att de bara hade en chans att göra ett första intryck. De kunde inte testa liveshopping utan att satsa allt. Därför planerade de in i minsta detalj. Skissade till och med upp en catwalk. De ordnade med skärmväggar och bra ljus. De letade rätt på modeller i olika åldrar och storlekar för att visa att deras kläder var för alla. Samtidigt gjordes reklam för deras första liveshopping.

Den stora dagen hade äntligen kommit. Om en timme skulle liveshoppingen börja och spänningen dallrade i rummet. De sista detaljerna sattes och så: Tre, två, ett – nu kör vi! Tilde hälsade besökarna välkomna och första modellen steg fram.