Rusta och matcha öppnar nya dörrar

Rusta och matcha är en tjänst som Arbetsförmedlingen tillhandahåller. Den är inriktad på att du ska hitta ett jobb eller en utbildning som passar dig perfekt.

Med rätt coachning kan det bli mycket lättare att hitta det så kallade perfekta jobbet för dig. Rusta och matcha är ett koncept som handlar om just det. Att matcha dig med ett jobb eller en utbildning som är som skräddarsydd för dig i nuläget. Det gäller bara att hitta rätt.

Har du lite fler kontakter när det gäller arbetsplatser än de som du själv kan hitta genom att söka på de vanliga sidorna? Ja, då kan det bli lite lättare att få in dig på den där alldeles perfekta arbetsplatsen. Den kanske inte alltid är utannonserad. Det kan till och med handla om att i första hand träna på att arbeta.

Rusta och matcha är en tjänst du kan få tillgång till på Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och Matcha är speciellt bra att utnyttja när det gäller dig som har haft det svårt att komma in på arbetsmarknaden och att hitta rätt. Här ser man till att ge dig professionell coachning. På så sätt blir det lättare att ta rätt beslut om din framtid och de yrken som kan passa.

Det kan vara olika orsaker som lett till att du inte kunnat hitta ett arbete. En är att du inte kan språket, en annan är att du inte har en utbildning. Då är det där du får börja. Lära dig språket och sedan utbilda dig inom det yrkesområde där du vill arbeta.