Få råd och stöd i arbetssökandet av rusta och matcha i Nacka

Att söka jobb kan vara en utmaning och det är lätt att tappa motivationen när man får avslag efter avslag. Men det finns hjälp att få. Genom att anlita en leverantör av rusta och matcha i Nacka kan du få råd och stöd i ditt arbetssökande och öka dina chanser att hitta ditt drömjobb.

Här är några saker du bör tänka på när du söker efter en leverantör av rusta och matcha:

Ansök om att vara med i Arbetsförmedlingens projekt för rusta och matcha

För att komma i kontakt med en leverantör av rusta och matcha i Nacka måste du först ansöka om att vara med i Arbetsförmedlingens projekt. Projektet syftar till att hjälpa arbetssökande att komma ut i arbetslivet genom att samarbeta med externa företag.

Få en jobbcoach

När du har blivit antagen till projektet kommer du att få en jobbcoach som stöttar dig i din arbetssökande. Din jobbcoach kommer att hjälpa dig att identifiera dina styrkor och svagheter, skapa ett CV och personligt brev och öva på intervjuer.

Få råd och stöd hela vägen

Jobbcoachen kommer att finnas vid din sida hela vägen tills du har fått jobbet du söker. Du kommer att få råd och stöd under hela processen, från att söka jobb till att landa en anställning.

Det är inte lyxigt att vara arbetslös

Att vara arbetslös är inte lyxigt, även om det kan verka så för vissa. För att få a-kassa måste du söka jobb och skriva ansökningar. Genom att anlita en leverantör av rusta och matcha kan du öka dina chanser att få ett jobb och på så sätt undvika att hamna i ekonomisk knipa.

Få stöd och råd även efter anställning

När du väl har fått anställning kan du fortfarande få stöd och råd från din jobbcoach. Du kan få hjälp att hantera eventuella problem på arbetsplatsen och få råd om hur du kan utvecklas i din roll.