Företagsmassage – en viktig tjänst i Stockholm

Företagsklimatet har blivit hårdare och gör dagarna betydligt tuffare för de anställda. Genom att erbjuda företagsmassage i Stockholm får personalen hjälp.

Det var kul att det gick så bra för företaget. Det var alla på revisionsbyrån mycket glada för. Bekymret var bara att det inte var tillräckligt för att anställa ännu en person, vilket i sin tur innebar att de som redan arbetade på byrån fick en betydligt högre arbetsbelastning då de fick ta hand om de nya klienterna.

Chefen såg hur de slet för att hålla samma service mot alla klienter. De ville inte heller att de skulle straffas för den situation som kommit. Det var bara att önska mer jobb så att en ny medarbetare kunde anställas. Det chefen Mattias kunde göra var att hitta en företagsmassör som kunde komma och ta hand om personalen.

Företagsmassage skapade mer energi

Mattias längtade till eftermiddagens möte då han skulle få berätta att han hittat ett företag som gjorde massage på företag i Stockholm. Inte bara det, företaget skulle komma till dem redan följande dag. När mötet äntligen började fick han tvinga sig att vänta med informationen till sista punkt. Reaktionen blev som han hoppats mycket positiv.

Ett sorl spred sig i rummet och han fick klappa händerna för att få deras uppmärksamhet igen. Det enda han egentligen hade att säga var att mötet var slut och att det redan satt en lapp ute på anslagstavlan där de kunde skriva upp sig för massage. Flera terapeuter skulle komma så det fanns plats för alla.